Λογαριασμός Google: Ανοίγοντας ένα λογαριασμό Google (Creating a Google Account)

Lesson 2: Ανοίγοντας ένα λογαριασμό Google (Creating a Google Account)

/en/tr_el-google-account/-google-getting-to-know/content/

Εισαγωγή

Η δημιουργία ενός λογαριασμού Google είναι αρκετά απλή. Θα πρέπει να παρέχετε κάποιες βασικές πληροφορίες, όπως το όνομα, την ηλικία και την τοποθεσία σας. Μόλις δημιουργήσετε και επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gmail, τα Έγγραφα Google, το Ημερολόγιο Google και πολλές άλλες υπηρεσίες.

Σε αυτό το μάθημα, θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Δημιουργία λογαριασμού

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google, θα πρέπει να εισαγάγετε ορισμένες πληροφορίες, όπως το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησής σας και τοποθεσία. Η δημιουργία ενός λογαριασμού Google θα δημιουργήσει αυτόματα μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail.

Αν έχετε διεύθυνση Gmail, έχετε ήδη έναν Λογαριασμό Google, ώστε να μην χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό. Μπορείτε απλά να συνδεθείτε στο Google χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες σας στο Gmail.

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Google:

 1. Μεταβείτε στη διεύθυνση www.google.com . Εντοπίστε και επιλέξτε το κουμπί Είσοδος στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.
  Συνδεθείτε
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού.
  Δημιουργία λογαριασμού
 3. Θα εμφανιστεί η φόρμα εγγραφής. Ακολουθήστε τις οδηγίες και εισάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, όπως το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης και το φύλο.
  Εγγραφείτε
 4. Ελέγξτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου της Google, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο βήμα.
  Συμφωνία περί ιδιωτικότητας
 5. Θα εμφανιστεί η σελίδα Δημιουργία του προφίλ σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη φωτογραφίας εάν θέλετε να προσθέσετε μια φωτογραφία στο προφίλ σας. Αν δεν θέλετε να ορίσετε μια φωτογραφία προφίλ αυτήν τη στιγμή, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο βήμα.
  Επόμενο βήμα
 6. Ο λογαριασμός σας θα δημιουργηθεί και θα εμφανιστεί η σελίδα υποδοχής Google.
  Αρχική σελίδα υποδοχής

Ακριβώς όπως και με οποιαδήποτε online υπηρεσία, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, έναν που είναι πολύ δύσκολο για κάποιον άλλο να τον μαντέψει. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο μάθημα Δημιουργία ισχυρών κωδικών πρόσβασης από το φροντιστήριο μας για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο .

/en/tr_el-google-account/-google-understanding-privacy/content/