Λογαριασμός Google: Γνωρίζοντας τη Google (Getting to Know)

Lesson 1: Γνωρίζοντας τη Google (Getting to Know)

Εισαγωγή

Η Google είναι πιθανώς καλύτερα γνωστή ως μηχανή αναζήτησης, επειδή έτσι ξεκίνησε. Αλλά σήμερα, η Google παρέχει πολλές υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε διάφορες εργασίες στο σπίτι ή στην εργασία. Για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες, όπως το Gmail ή το Ημερολόγιο Google, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, ώστε η Google να έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις σας.

Σε αυτό το μάθημα, θα εξετάσουμε μερικές από τις διαφορετικές υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με έναν Λογαριασμό Google.

Δημοφιλείς υπηρεσίες Google

Έχετε κάνει πιθανώς μια αναζήτηση Google πριν. Μπορεί να έχετε κάνει και χιλιάδες. Μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει επίσης την Αναζήτηση Ειδήσεων Google, την Αναζήτηση εικόνων, τους Χάρτες ή τη Μετάφραση. Αλλά η Google έχει πολλές, πολλές περισσότερες υπηρεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Για να τα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για ένα λογαριασμό Google.

Ελέγξτε το παρακάτω πληροφοριόγραμμα (infographic) για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε με έναν Λογαριασμό Google.

Πληροφορίες για τις υπηρεσίες Google

Εφαρμογές Google

Η δημιουργία ενός λογαριασμού Google σας δίνει επίσης πρόσβαση σε μια ποικιλία εφαρμογών από την Google για κινητές συσκευές.

Κάντε κλικ στα βέλη στην παρακάτω παρουσίαση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές Google για κινητά.

 • Η εφαρμογή αναζήτησης Google

  Η εφαρμογή Αναζήτησης Google σάς επιτρέπει να κάνετε γρήγορη και αποτελεσματική αναζήτηση στον ιστό.

 • Η εφαρμογή Google Chrome

  Η εφαρμογή Google Chrome σάς επιτρέπει να περιηγείστε στον ιστό από την κινητή σας συσκευή.

 • Η εφαρμογή Google Drive

  Η εφαρμογή Google Drive σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας εν κινήσει.

 • Η εφαρμογή Google Maps

  Η εφαρμογή "Χάρτες Google" σάς παρέχει πρόσβαση σε πλοήγηση σε όλους τους δρόμους και λεπτομερείς χάρτες.

Ανατρέξτε στο Google Mobile για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εφαρμογές της Google για κινητά.

Άλλες υπηρεσίες Google

Η Google προσφέρει πολλές άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου λογισμικού που μπορεί να μεταφορτωθεί στη συσκευή σας (όπως το Google Earth και το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome), των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης, των εφαρμογών για κινητά και των διαφόρων online υπηρεσιών. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για χρήση από web developers και προγραμματιστές, ενώ άλλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε. Η Google έχει επίσης αποκτήσει προϋπάρχουσες πλατφόρμες, όπως το YouTube και το Blogger. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες και τους ιστότοπους της Google , επισκεφθείτε τη σελίδα Προϊόντα Google .

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με διάφορες υπηρεσίες της Google, επισκεπτόμενοι τα άλλα μας μαθήματα Google:

/en/tr_el-google-account/-google-creating-a-google-account/content/