Παρουσιάσεις Google: Προβολή μιας παρουσίασης διαφανειών (Presenting)

Lesson 13: Προβολή μιας παρουσίασης διαφανειών (Presenting)

/en/tr_el-google-slides/-transitions-and-animations/content/

Προβολή μιας παρουσίασης διαφανειών

Μόλις ολοκληρώσετε την παρουσίασή σας, θα πρέπει να μάθετε πώς να την κάνετε προβολή σε ένα κοινό. Αν μάθετε πώς να περιηγείστε στην προβολή διαφανειών και να κάνετε πρόβες έγκαιρα, μπορείτε να κάνετε την παρουσίασή σας ομαλή, ελκυστική και επαγγελματική.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρουσίαση slideshows.

Για να ξεκινήσετε μια προβολή διαφανειών:

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ξεκινήσετε την προβολή της παρουσίασής σας:

 • Κάντε κλικ στην εντολή Παροουσίαση στο επάνω μέρος του παραθύρου για να ξεκινήσετε την παρουσίαση με την τρέχουσα διαφάνεια.
  Κάνοντας κλικ στην εντολή Present
 • Επιλέξτε Παρουσίαση από την αρχή στο αναπτυσσόμενο μενού για να ξεκινήσετε την παρουσίαση από την πρώτη διαφάνεια.
  Επιλογή του παρόντος από την αρχή
 • Επιλέξτε Προβολή παρουσιαστή από το αναπτυσσόμενο μενού για να ξεκινήσετε την προβολή παρουσίασης με την προβολή Παρουσιαστή ανοιχτή. Αυτό είναι ένα παράθυρο που είναι ορατό μόνο σε εσάς, το οποίο εμφανίζει εργαλεία για να σας βοηθήσει με την παρουσίασή σας, όπως προεπισκοπήσεις διαφανειών, σημειώσεις και χρόνο εκτέλεσης.
  Επιλογή προβολής παρουσίασης

Περιήγηση στην παρουσίαση

Μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη διαφάνεια κάνοντας κλικ στο ποντίκι σας ή πατώντας το πλήκτρο διαστήματος στο πληκτρολόγιό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα βέλους στο πληκτρολόγιό σας για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω στην παρουσίαση. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από την κάτω αριστερή πλευρά και να χρησιμοποιήσετε τις εντολές εκεί για να περιηγηθείτε στην παρουσίαση.

Εντολές πλοήγησης στη λειτουργία παρουσίασης

Συμβουλές για την παρουσίαση

Πριν παρουσιάσετε το slide show σας, σκεφτείτε τυχόν προετοιμασίες που χρειάζεται να κάνετε, όπως η εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού και η πρόβα της παρουσίασής σας. Η προετοιμασία μπορεί να βοηθήσει την παρουσίασή σας να γίνει πιο ελκυστική και επαγγελματική.

 • Ελέγξτε την παρουσίασή σας για να εντοπίσετε τυχόν σφάλματα και κάντε πρόβα πώς θα την παρουσιάσετε. Μην διαβάζετε απλά από τις διαφάνειες, αλλά χρησιμοποιήστε τις για να επισημάνετε τα κύρια σημεία σας.
 • Σκεφτείτε το είδος του εξοπλισμού που θα είναι διαθέσιμο για την παρουσίασή σας. Εάν θα χρησιμοποιήσετε έναν προβολέα ή μια σύνδεση δικτύου, βεβαιωθείτε ότι έχουν ρυθμιστεί και συνδεθεί πριν ξεκινήσει η παρουσίασή σας.
 • Εάν παρουσιάζετε με σημειώσεις, βεβαιωθείτε ότι είναι ορατές μόνο σε εσάς. Εάν οι ρυθμίσεις οθόνης έχουν δυνατότητα κατοπτρισμού, ίσως χρειαστεί να την απενεργοποιήσετε.

Πρόκληση!

 1. Ανοίξτε το αρχείο παράδειγμα . Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Google, στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Αρχείο και, στη συνέχεια, κάντε ένα αντίγραφο.
 2. Κάντε αναπαραγωγή της προβολής διαφανειών σας χρησιμοποιώντας την προβολή παρουσιαστή, εάν είναι διαθέσιμη. Εάν όχι, προσπαθήστε να το παρουσιάσετε από την αρχή.
 3. Χρησιμοποιήστε διαφορετικές μεθόδους για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός και προς τα πίσω μεταξύ των διαφανειών. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο διαστήματος για να μετακινηθείτε προς τα εμπρός και το αριστερό βέλος για να μετακινηθείτε πίσω στην προηγούμενη διαφάνεια.

/en/tr_el-google-slides/-master-slides-and-layouts/content/