Έγγραφα Google: Χρήση του Έγγραφα Google σε κινητή συσκευή (Mobile)

Lesson 15: Χρήση του Έγγραφα Google σε κινητή συσκευή (Mobile)

/en/tr_el-google-docs/-text-boxes-and-shapes/content/

Χρησιμοποιώντας τα Έγγραφα Google σε μια κινητή συσκευή

Εκτός από την εφαρμογή ιστού των Εγγράφων Google, υπάρχει διαθέσιμη μια εφαρμογή για κινητά για iOS και Android . Είναι εύκοηο στη χρήση και μπορεί να μεταφορτωθεί στις περισσότερες κινητές συσκευές.

Τι είναι η εφαρμογή Google Docs;

Η εφαρμογή Google Docs σάς επιτρέπει να προβάλλετε και να επεξεργάζεστε όλα τα έγγραφά σας Google εν κινήσει. Κάθε αλλαγή που κάνετε στα έγγραφά σας μέσω της εφαρμογής θα εμφανιστεί και στην έκδοση προγράμματος περιήγησης των Εγγράφων Google. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να αποθηκεύσετε και να κάνετε αλλαγές στα έγγραφά σας όταν είστε εκτός σύνδεσης. Διαβάστε το μάθημά μας σχετικά με τη χρήση του Google Docs Offline για να μάθετε πώς.

Η εφαρμογή κινητών έναντι του προγράμματος περιήγησης

Η εφαρμογή "Έγγραφα Google" για κινητά περιέχει σχεδόν όλες τις ίδιες λειτουργίες με την έκδοση ιστού, αλλά υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές μεταξύ των δύο.

 • Η εφαρμογή για κινητά δεν διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως το χάρακα, τα σχήματα, τις κεφαλίδες και τα υποσέλιδα και τη λειτουργία υποβολής προτάσεων.
 • Η εφαρμογή "Έγγραφα Google" για κινητά σάς επιτρέπει να προβάλλετε και να επεξεργάζεστε τα αρχεία σας, αλλά εάν θέλετε να δημιουργήσετε φακέλους και να τα οργανώσετε, θα χρειαστεί επίσης να κάνετε λήψη και της εφαρμογής Google Drive για κινητά. Η εφαρμογή Google Drive είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android .
 • Ανάλογα με την κινητή συσκευή που χρησιμοποιείτε, το έγγραφό σας ενδέχεται να φαίνεται διαφορετικό από αυτό που φαίνεται στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, εδώ είναι ένα έγγραφο του Word όπως φαίνεται σε μια κινητή συσκευή:

Εδώ είναι το ίδιο έγγραφο του Word όπως φαίνεται σε έναν υπολογιστή:

Λόγω αυτών των διαφορών, μπορεί να είναι δύσκολο να δημιουργήσετε ένα σύνθετο έγγραφο από την αρχή στην εφαρμογή Google Docs για κινητά. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την προβολή των εγγράφων σας και για κάποια γρήγορη επεξεργασία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Έγγραφα Google:

Η διεπαφή της εφαρμογής Google Docs για κινητά είναι εύκολη στη χρήση και πλοήγηση. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της.

  Επεξεργασία: Πατήστε αυτό το εικονίδιο για να ξεκινήσετε την επεξεργασία του εγγράφου σας. Μπορείτε επίσης να αγγίξετε δύο φορές το έγγραφό σας για να το επεξεργαστείτε.
  Επιστροφή: Μπορείτε να πατήσετε αυτό το κουμπί για να επιστρέψετε στο κύριο μενού και να δείτε όλα τα άλλα σας έγγραφα.
  Προσθήκη ατόμων: Αγγίξτε αυτό το εικονίδιο για να μοιραστείτε την εργασία σας με άλλους και να τους δώσετε τη δυνατότητα να επεξεργαστούν, να σχολιάσουν και να προβάλλουν το έγγραφό σας.
  Σχόλια: Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να σχολιάζετε συγκεκριμένα μέρη του εγγράφου σας. Αυτά τα σχόλια δεν θα εμφανίζονται στο ίδιο το έγγραφο, αλλά ως ένα σύνολο σημειώσεων που είναι ορατές όταν πατάτε αυτό το εικονίδιο.
  Περισσότερα: Πατώντας αυτό το εικονίδιο ανοίγει ένα μενού με διάφορες επιλογές, όπως κοινή χρήση, εξαγωγή, προεπισκόπηση εκτύπωσης, καταμέτρηση λέξεων και αναζήτηση.

/en/tr_el-google-docs/-google-offline/content/